Galeria

 Sant Cugat va de tapes! Panzerotto di funghi porcini. www.lapiazzetta.cat RENOI! 🤩 Quina crac l’Anna Ollé de @cakesilustradasanaolle !!!  Som #LaPiazzettaSantCugat i ens trobaràs al carrer Major 21 de #SantCugat La Piazzetta us desitja molt bons reis. Us esperem avui i demà! Sant Cugat va de Tapes del 14-24 de setembre! no us perdeu l'Arancino Siciliano de www.lapiazzetta.cat caffé buonissimo alla Piazzetta!
 Sant Cugat Va de Tapes i La Piazzetta també. del 13 al 23 de setembre de 17 a 20h. Vi aspettiamo! ❤️ Auguri a tutti gli innamorati per San Valentino ❤ @shokolad.cat La Piazzetta vi desidera un buon 2018!🥂 Obrim tots els dies del mes d'agost menys el 13,14 i 15. El dia 16 al vespre tornarem a ser amb vosaltres! avui obrim a La Piazzetta al vespre!
 A La Piazzetta obrim avui per dinar i per sopar i demà al migdia en motiu de la diada. Vi aspettiamo!  Encara no ens segueixes al #twitter de #LaPiazzettaSantCugat? ✏️ Segueix-nos i participa a la nostra enquesta!! La Piazzetta us desitja un buon natale! Tanquem el dia de nadal i el dia 31 a la nit. aquest estiu us esperem a La Piazzetta! obrirem tots els dies menys el 13 el 14 i el 15. El dia 16 obert a la nit. Buone vacanze! sortim al Santcugat Magazine!
 Avui el nostre xef el Salvatore ha preparat uns bucatini alle sarde buonissimi per uns clients molt especials! La pasta amb sardines és un plat típic tradicional de la cuina siciliana, en concret de les ciutats italianes de Palerm i Messina. A www.lapiazzetta.cat tenim productes sense gluten des de la pasta, la pizza, pa i grissini i també alguns postres pels clients que ens ho demanen!!! ⭐️ #sensegluten . . . #LaPiazzettaSantCugat #cuina #Itàlia #Catalunya Migdies de 13 a 16 h (excepte dilluns). Nits de 20:30 a 23 h (excepte dilluns i diumenge) Facebook: La Piazzeta Sant Cugat Twitter: @LaPiazzettaSC avui fem 4 anys! gràcies per la vostra confiança! nous horaris d'estiu a La Piazzetta! La Piazzetta specialita italiane.
Veure més a Instagram